Hacer’i 120 bıçak darbesiyle katleden eski sevgilinin son mesajı ortaya çıktı

İzmir’de 15 yaşındaki eski sevgilisi Umut Erhan Y. tarafından 120 bıçak darbesiyle katledilen Hacer Çağla Çetinalp cinayetinde yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. 

“SANA SON KEZ BİR HEDİYE GETİRECEĞİM”

SABAH’ın haberine göre; 15 yaşındaki Hacer’in 4 ay önce ayrıldığı eski sevgilisi genç kıza buluşmaya ikna etmek için mesajlar atmaya başladı. Y., genç kızı ikna etmek için “Ben yakında Artvin’e gideceğim. Gitmeden önce seni son kez görüp veda etmek istiyorum. Sana o kötü lafları sinirle yazdım. Normalde sana hala aşığım. Sana son kez bir hediye getireceğim” dediği öğrenildi. 

Genç kızın eski sevgilisin attığı mesajları bir arkadaşına anlattığı ve teklifi ‘düşüneceğini’ söylediği belirlendi. 

HACER BABASINA DA ANLATMIŞ

Öte yandan olaydan sonra gözaltına alınan ve savcılıktan serbest kalan baba İ.U.Ç. ile kızı arasında cinayetten saatler önce Whatsapp üzerinden yapılan son yazışmalar da ortaya çıktı.

Yazışmalarda Hacer Çağla’nın babasına ‘Cumartesi günü bize gelmek ve konuşmak istiyormuş’ dediği, İ.U.Ç.’nin ise ‘Bana getir bu eve. Annene gitmez. Annen onu eve almaz’ diye cevap verdiği görüldü.

Hacer Çağla’nın ‘Anneme söylemeyeceğim.Umut geldiğinde öğrenecek’ ifadesine baba İ.U.Ç.’nin ‘kapıdan almazsa ne yapacaksın?’ dedi. İ.U.Ç.’nin daha sonra ‘Yemezse bana getir. Bekleyeceğim. Onunla konuşmak istiyorum. Şu Artvin meselesini babam soruyor de. Benim için önemli. Çocuğu seviyorum. Dönecek mi?’ şeklinde, Hacer Çağla’nın ise ‘Artvin’e gidip bir daha geri dönmeyecekmiş’ diye yazması dikkat çekti.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KAYNAK: SABAH

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx