Motosikletle çocuğa çarptı, arkasına bakmadan kaçtı

İstanbul Sultangazi’de ışıklarda annesiyle birlikte bekleyen 6 yaşındaki Emir Asaf Aydoğdu, kendilerine yeşil ışığın yanmasıyla yolun karşısına geçmek için koşmaya başladı.

O anda kırmışı ışıkta durmayan motosiklet küçük çocuğa çarpı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Aydoğdu’nun vücudunda kırıklar oluştu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, kazanın ardından motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Polis ekipleri tarafından kaçan motosiklet sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatılırken, kaza anı ise bir otomobilin araç içi kamerasına yansıdı. 

“MOTORCUNUN KAÇMASI BİZİ DAHA ÇOK ÜZDÜ”

Emir Asaf Aydoğdu’nun yakını olan Fatih Demir ‘’Burada kırmızı ışıkta, ben de hemen karşıdaydım karşıya geliyordum. Kırmızı ışıktı, yayalara yeşil yanıyordu, yeğenimiz yaya yolunda annesinin yanında fırlayarak güvenli gördüğü için yola fırlayarak koşuyor. O sırada motorcu arkadaş kırmızı ışık ihlali yaparak yeğenimize vurup savuruyor işte görüntülerde göründüğü gibi ve durmuyor, durmayarak kaçıyor. Bizim üzüldüğümüz tek nokta, canımız yandı. Yavrumuz hastanede kırıkları var. Şu an gözetim altında ama motorcunun vurup kaçması bizi daha da çok üzdü, daha da derinden yaraladı. Bununla ilgili görüntüleri paylaştık adli mecralara şikâyetlerimizde bulunduk. Bakalım kamera görüntüleri incelenecek, şahısların bulunması için emniyet güçlerimizde sağ olsunlar yardımcı oluyorlar” dedi. 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx