SON DAKİKA | Kylian Mbappe resmen Real Madrid’de! Görkemli tören, imza parası belli oldu

Real Madrid de Kylian Mbappe de muradına erdi… Eflatun-beyazlı kulüp, dünyaca ünlü Fransız yıldıza imza attırdı.

CANLI

12:4516 Temmuz 2024

MBAPPE HEYECANI

Real Madrid’e imza atan Mbappe için Santiago Bernabeu’da heyecan giderek artıyor. Stadyumun kapalı gişe olması bekleniyor.

12:4116 Temmuz 2024

RESMEN İMZAYI ATTI

Santiago Bernabeu’ya çıkmadan önce Başkan Florentino Perez ile bir araya gelen Mbappe, Real Madrid’e resmen imzayı attı.

12:3816 Temmuz 2024

İMZA PARASI 50 MİLYON EURO!

Marca’nın haberine göre Real Madrid, 5 yıl sözleşme imzalayacak olan Kylian Mbappe’ye 50 milyon euro imza parası ödeyecek. Yıldız futbolcunun yıllık maaşının ise 15-20 milyon euro arasında olması bekleniyor.

 

 

 

12:3316 Temmuz 2024

BERNABEU’DA TARİHİ GÜN! 80 BİN BİLET SATILDI

Kylian Mbappe’nin imza töreni için Santiago Bernabeu Stadı hınca hınç dolacak. Görkemli tören için 80 bin bilet satıldı.

12:3216 Temmuz 2024

ÇOCUKLUK HAYALİ GERÇEK OLDU

Kylian Mbappe, transferinin duyurulmasının ardından sosyal medya hesabı Instagram’dan şu açıklamayı yapmıştı: “Bir rüya gerçek oldu. Hayalimdeki kulübe katıldığım için çok mutlu ve gururluyum. Şu anda ne kadar heyecanlı olduğumu kimse anlayamaz. Sizi görmek için sabırsızlanıyorum Madridistalar! İnanılmaz desteğiniz için teşekkürler. Hala Madrid…

 

12:3016 Temmuz 2024

ASRIN TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİ

Real Madrid, yıllardır peşinde olduğu Kylian Mbappe’yi sonunda kadrosuna katmayı başardı. İspanyol devi, PSG ile sözleşmesini yenilemeyen Fransız yıldızla 5 yıllık anlaşma sağlandığını haziran ayının başında duyurdu.

‘Beyaz Şimşekler’, daha önce de Kylian Mbappe’yi kadrosuna katmak istemiş, ancak bu transfer o dönemde gerçekleşmemişti. 2021 yazında Paris Saint Germain’e Kylian Mbappe için 200 milyon euro teklif eden Real Madrid, görüşmelerden istediği sonucu alamadı.

 

Canlı Anlatım Özeti

  • MBAPPE HEYECANI
  • RESMEN İMZAYI ATTI
  • İMZA PARASI 50 MİLYON EURO!
  • BERNABEU’DA TARİHİ GÜN! 80 BİN BİLET SATILDI
  • ÇOCUKLUK HAYALİ GERÇEK OLDU
  • ASRIN TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİ
Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir